Begivenheder

Set & sket

14

NOV 2018

Image

2018 - JULEFROKOST

Julefrokost den 14. november 2018

I år var vi 28 som deltog fra dame- og herreholdene, til den tilbagevendende, traditionsrige og fantastiske julefrokost på Café Samsø, som igen i år bød på en overdådig buffet af 4 slags sild, æbleflæsk, flæskesteg, and, sylte, lun leverpostej, ost, risalamande, samt diverse tilbehør – har muligvis glemt noget. Men alt var bare lækkert, også udbuddet af diverse øl. Til sidst var der kaffe/the og småkager.

En julesang blev der også tid til imellem retterne.

Jeg tror nok at vi skal knokle lidt med gymnastikken de næste par uger.

Maj-Britt

Se flere billeder her

21

AUG 2018

Image

2018 - KASTELLØBET

Succes med Kastelløbet 2018

For andet år i træk havde iTi i august inviteret medlemmerne med til Kastelløbet på Langelinie i København. Ca. 15 medlemmer deltog, og det var ca. dobbelt så mange som sidste år.

Ved Kastelløbet kan man gå eller løbe, men alle iTi’er valgte at gå ruten på 5 km. Bagefter var der hygge med sandwich.

Deltagergebyret på kr. 150 blev betalt af foreningen. Overskuddet fra Kastelløbet går til et godt formål – nemlig støtte til danske soldaterveteraner og deres familier.

”Næste år gentager vi arrangementet, og så håber vi på endnu flere deltagere”, siger iTi’s kasserer Jens Kristoffer, der begge år har stået for tilmelding og koordinering.

Mvh. Jens Kristoffer

Se flere billeder her

19

JUN 2018

Image

2018 - UDHOLDENHEDSPRØVE OG SÆSONAFSLUTNING

Atletiksæsonen blev afsluttet d. 19. juni med Udholdenhedsprøven. 9 herrer og 8 damer deltog. 5 medlemmer kørte 20 km på tid og 8 medlemmer gik 8 km på tid. Alle kom ind på gode tider. Bente, Karen og Karl Heinz tog sig af tidstagningen.

Kl 20 mødtes vi til sæsonafslutning på Restaurant Hercegovina, hvor vi startede med at slukke tørsten efter strabadserne og derefter fik serveret lækre Clubsandwiches. Vi havde en hyggelig aften og sluttede af med at ønske hinanden en god sommer.

Se flere billeder her

25

APR 2018

Image

2018 - GENERALFORSAMLING

Onsdag d. 25. april afholdt vi ordinær generalforsamling hos Mads og Ditter.
21 medlemmer deltog i generalforsamlingen.
Referatet kan læses, når du er logget ind, under "FOR MEDLEMMER"
Efter en vel gennemført generalforsamling nød vi det lækre smørrebrød og lidt læskende til ganen.
Snakken gik så sædvanligt lystigt henover bordet.
Vi sluttede af med kaffe/te og gik hjem efter en dejlig aften i godt selskab.

Se flere billeder her

19

DEC 2017

Image

2017 - JULEAFSLUTNING

D. 19. december var sidste gang gymnastik inden jul.
Efter en lidt forkortet gang motion mødtes vi på skolens lærerværelse til kaffe/te med juleboller og småkager, derefter skålede vi i portvin.
Mads holdt en lille juletale, hvorefter vi gik i gang med det traditionelle omvendte juletræsbankospil. Der var i år 8 ordinære spil med store æsker chokolade, Portvin eller Mjød som gevinster og også små æsker chokolade som sidegevinster. Der blev til sidst et ekstraspil, da vi havde en flaske portvin i overskud. Der var også mulighed for en øl eller vand.Vi var 27 deltagere, som sluttede af med at ønske hinanden god jul og godt nytår.

Se flere billeder her.

29

AUG 2017

Image

KASTELLØBET

TYVSTART PÅ SÆSONEN
Trods en lidt sen indbydelse var der fin tilslutning, da bestyrelsen i år tilbød medlemmerne af iTi en tyvstart på gymnastiksæsonen. Det skete, da vi en tirsdag i august gik med i Kastelløbet, som er arrangeret af Forsvaret.
Vi var otte deltagere, som sammen gik ruten på fem km. Bagefter var der hygge i anlægget ved Kastellet på Østerbro, hvor vi nød indholdet af madposer og købte drikkevarer i en af de mange boder. Vejret var godt, og hele arrangementet var præget af god stemning. I alt deltog 900 motionister, der enten gik eller løb hhv. 5 eller 10 km.

Startgebyret på kr. 150 blev betalt af foreningen, og overskuddet fra Kastelløbet går til et godt formål – nemlig at støtte fysisk og psykisk sårede soldater og deres familier.
På mail skrev flere medlemmer af iTi, at de gerne ville deltage, men desværre var forhindret. Bestyrelsen vil derfor drøfte, om vi næste år skal gentage tyvstarten – men sende varsel ud i bedre tid.
Måske er dette starten på en ny og god tradition i iTi.

Se flere billeder her